Azonnali E-mail küldés

Küldj nekünk üzenetet és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!
Név
Törzsszám
E-mail
Telefon
Üzenet

Biztonsági kérdés: Írd le kisbetűvel mennyi 1 x 1
Válasz
Idő: | Dátum: 2017.06.27 - Kedd | László
Győr
18°
AHFSZ Hírek 2017.05.
Megjelent az AHFSZ Hírek májusi száma, részletek a lenti linkre kattintva! Témák:- Taglétszám alakulása,- Hálózat Projekt Workshop,- Majális 2017,- Horgászverseny és családi nap 2017,- Legújabb szolgáltató partnereink
 
Csatlakozz hozzánk te is!
Egység és szolidaritás! Ez kell egy jól működő érdekvédelmi csapat, szervezet működéséhez! Azt már tudjuk, hogy a tömegekkel nagy dolgokat lehet elérni és kiharcolni, valamint a szolidaritással egymáson segíteni. Amennyiben audis vagy gyere és legyél te is ennek a csapatnak a tagja!
 
Gyakran Ismételt Kérdések


A Gyakran Ismételt Kérdések almenüt azért hoztuk létre, hogy segítséget nyújtsunk nektek a hétköznapok során felmerült kérdések megválaszolásában. Összegyűjtöttük a leginkább éríntett témákat. A feltett kérdésre a választ a kérdésre kattintva olvashatjátok el, visszazárásához kattintsatok ismételten. Javaslataitokat a témakört illetően örömmel vesszük. Forduljatok hozzánk bizalommal, akár azonnali e-mail küldés formájában amit az oldal jobb oldalán érhettek el!

Mennyi lehet a heti maximum munkaidő?
A Munka törvénykönyve szerint a munkavállaló heti munkaideje legfeljebb negyvennyolc óra lehet, amibe a rendkívüli munkaidő tartamát be kell számítani! Munkaidőkeret vagy elszámolási időszak (egyenlőtlen munkaidő-beosztás) alkalmazása esetén a heti munkaidő tartamát átlagban kell figyelembe venni, ami így sokkal több is lehet, mint 48 óra, akár 72 órát is dolgoztathat egy munkáltató!

Mennyi lehet a heti maximum munkaidő az Audiban?
Az Audi Kollektív szerződése szerint 7 egymást követő napon a munkavégzés nem haladhatja meg az 56 órát! Az 56 órába a rendkívüli munkaidő is beleszámít. Ez alól kivétel, ha a munkarendből fakadólag haladja meg a munkaidő az 56 órát!Természetesen ez esetben is a munkáltatónak figyelnie kell, hogy a munkaidő az elszámolási időszak átlagában ne legyen több, mint 48 óra a rendkívüli munkaidővel együtt!

Mennyivel korábban kell megtudnom a munkaidő beosztás változást elszámolási időszak esetén?
Amennyiben elszámolási időszakon belül történik a munkaidő beosztás változás (elrendelés v. lemondás), akkor a munkavégzés megkezdése előtt 88 órával, írásban. Kollektív szerződés szabály!

Mennyivel korábban kell megtudnom az elrendelt rendkívüli munkavégzés (túlóra) időpontját?
A rendkívüli munkavégzést (túlórát) a munka megkezdése előtt 40 órával kell írásban elrendelni. Kollektív szerződés szabály!

Eseménynaptár


A hónap kérdése!
Várjuk szavazataitokat...
Jelenleg nincs aktív kérdésünk!

Nézz vissza később...Kezdőlap | Magunkról | Kedvezmények | Igénylések | Dokumentumok | Galéria | GYIK | Elérhetőség
Audi Hungária Független Szakszervezet - www.ahfsz.hu - 06 96 661-592 - Minden jog fenntartva! © 2017
AHFSZ Mobil nézet
Elérhető minden platformon!